середу, 19 червня 2013 р.

Ігровий майданчик - власними руками.

Вчора їздив по Зборівському районі, типова робоча поїздка - нічого екстраординарного, окрім одного подвір'я. Якось вже звиклось, що в більшості сіл області дітей бракує навіть щоб школа нормально працювала, а тут купа дітлахів на одному подвір'ї і якась незвична дерев'яна будова - на хату не схоже, на шпихлір також. Зайшов на подвір’я - з'ясувалось, що господар будує для дітей ігровий майданчик. Самостійно. Не чекаючи, коли дітей приймуть в садок, який знаходиться аж у райцентрі, бо в його селі садок закритий. В перерві між поїздками на закордонні будови, сапанням картоплі та прослуховуванням по "брехунцю" казок про "пакращєння". 

Фактично до простеньких гойдалок на селянських дворах я вже звик, а от таку штуку бачив уперше. До неї діти з цілої вулиці позбігались, як бджоли на мед. Це при тому, що сама будова наразі незавершена – надалі майстер ще планує пофарбувати майданчик, огородити, розрівняти територію і посипати піском, зробити декорування. Хоча вже зараз очевидно -  в чоловіка золоті руки. Та й серце добре, адже далеко не кожен за свої кошти захоче зробити щось корисне не лише для себе, а й для інших. Врешті, така ініціатива набагато щиріша, ніж корисливі подарунки на час передвиборчих перегонів від «кримінальних» політиків, які потім ще й подекуди доводиться самостійно оплачувати "обдарованим".
Тому, якщо для когось неважливі сертифікати, відповідності та висновки санстанції, а важливо мати чудовий ігровий майданчик для власних дітлахів - запрошуйте майстра до себе (контакт у мене є).
За фото боляче не бийте - фотографував мобілкою(

Немає коментарів:

Дописати коментар