неділю, 24 червня 2012 р.

З Днем молоді!


Лишень прекрасний літній день може бути наділений таким торжественним настроєм, бо сьогодні - свято нашого майбутнього, усього студентства та усіх, хто душею відчуває, що є ще порох у порохівницях. Сьогодні – День молоді!
На плечах усіх молодих людей завжди лежало безліч обов’язків: турбота та допомога батькам, сумлінне навчання, робота, створення затишного гніздечка для своєї сім’ї, її забезпечення та, чи не найголовніше, - розбудова рідної держави.
На жаль, на сьогоднішній день бачимо найгірший симптом великої і страшної хвороби молодих – байдужість. Якщо ще у 90-х студентство було найсильнішою рушійною силою нашого суспільства, то уже в час «Помаранчевої революції», а далебі й сьогодні, обайдужіла молодь цілодобово творить революції у віртуальних інтернетах та мріє про реальні береги далекої Америки.  І, що тут вже говорити про сумлінне навчання, чи про допомогу для батьків, це вони забезпечують та утримують своїх чад, котрі до того ж часто залишаються невдячними.
Звісно, я як депутат неодноразово допомагав молодим людям із їхніми проектами та ініціативами і твердо можу сказати, що є й  частина тих, котрих хвороба «байдужості» оминула, котрі мають мету, ціль та чітко знають, як їх досягнути. Таким, небайдужим, хочеться допомагати із їхніми зачинаннями!
У сьогоднішній день хочу побажати вам наснаги, мудрості, добра та…мрії чи то пак,- цілі, котра провідною зіркою вказуватиме вам правильний шлях у житті. Успіхів вам у розбудові нашої рідної держави, України!

Немає коментарів:

Дописати коментар