вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Пророки за Клименка!

Трохи з тими виборами не маю часу переглядати місцеві сайти, але часом такі перли проскакують, що навіть в архівах покопирсатись не гріх. Кілька днів тому на сайті "За Збручем" було надруковано оду на честь одного з парушутистів, котрий транзитом через нашу область намагається потрапити із Луганська в Київ.
Ода Клименкові
Про сам вірш звичайно теж можна довго розказувати - його літературна цінність просто неймовірна, тут тобі і неперевершена рима, і фантастичні порівняння та звороти, і ритм з розміром звичайно ж теж на висоті. Тим не менше мене зацікавив підпис під цим опусом - Барчук Юрій іноді ще любить підписуватись як пророк Георгий -Ілия, грядущий Руководитель Святой Руси.
автор оди



















Ще минулої весни до мене  звернулись мешканці с.Великі Вікнини Збаразького району Тернопільської області, похвалились, що в них пророк школою заправляє, половину неканонічних  вчителів порозганяв по інших школах. Щоправда, письмово викласти свою історію люди не спішать - директор-пророк окрім всього іншого ще був керівником однієї партії одних регіонів. саме цим  люди і пояснюють його повернення на посаду після  звільнення 2010 року.
автор оди - офіційно
Проглянувши також сайт, що належить пророкові, я все таки поцікавився в Валентина Антоновича Хоптяна чи не час надати божому чоловіку більше часу для служіння його великій місії, та чи не варто підшукати для великовікнинських дітей якогось більш земного директора. Відповідь за підписом Желіховського мене завірила, що робота директора Великовікнинської школи знаходиться під особливим контролем Тернопільської ОДА.


Власне від весни і тягнеться моя переписка з різними службами щодо того, чи доцільно дозволяти правителям Святої Руси виховувати українських дітей, чи ні. Та поки я намагаюсь переконати чиновників, що таки не варто, сам правитель, судячи з усього знайшов собі нового покровителя. 
Після такого вірша Володимир Клименко однозначно просто зобов'язаний взяти в свою свиту цього рифмоплета. А у разі проходження до українського парламенту - рекомендувати директора Великовікнинської школи на посаду міністра освіти та науки України. Після Табачніка там вже ніхто тій науці гірше не зробить, навіть провінційний пророк із великоімперськими замашками на царство Боже.




Немає коментарів:

Дописати коментар