середа, 24 серпня 2011 р.

Із Днем Незалежності, Україно!


Багатьма святковими подіями насичений серпень для України, втім, 24 число цього місяця безсумнівно є найяскравішою та найзнаковішою подією з-поміж решти. Це день, коли втілилась в життя  віковічна мрія усієї української нації, утвердилась її незалежність та самостійність.
Незалежність від «не залежати ні від кого» чи від « не бути залежаним, старим та непотрібним»? Мабуть, для України,- і те, й інше. Бо дуже важливо стати на шлях самостійного життя, йти у майбутнє і водночас не забувати, а навертати в пам’яті кадри з багатовікової історії, не давати їм залежуватися непотрібним грузом у підсвідомості українців. Сьогодні їду у Кременець, бо там з нагоди двадцятої річниці Незалежності України відбудеться відкриття пам’ятника Степану Бандері. (Детальніше про урочистості – після приїзду).
Така урочиста подія в такий день ще раз підтверджує: Україна воскрешає світлу пам'ять про своїх героїв та їхні звитяжні вчинки. Сьогоднішні її сини, пам’ятають про тих, кому вони прийшли на зміну!
Вітаю усіх українців з цим чудовим святом Незалежності України, нехай нам і нашій молодій державі більше щастить на цьому складному шляху життя, всіяному труднощами та, часто, невдачами. Вірю, що разом ми змінимо нашу державу на краще. Слава Україні! Героям слава!

1 коментар: