середа, 27 лютого 2013 р.

ПартіяРегіонівАВООХОРОНЦІ




 Вчора, 26 лютого 2013 року, мало відбутись спільне виїзне засідання колегії ТОДА та регіонального комітету з економічних реформ. Відповідно до статті 3 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", Регламенту обласної державної адміністрації ТОДА та її колегіальні органи повинні діяти на принципах: відповідальності перед людиною і державою за свою діяльність, верховенства права, законності, пріоритетності прав людини, гласності, поєднання місцевих та державних інтересів. Як депутат обласної ради я мав намір взяти участь в засіданні колегії Тернопільської ОДА. Однак посадові особи ТОДА всупереч п.6 ст 30 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" не забезпечили мені належних умов для здійснення мною моїх депутатських повноважень з офіційного представлення виборців та інтересів територіальної громади в місцевих органах виконавчої влади, передбачених п.1 ст.11 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад".
Окрім того, працівники правоПохоронних органів в міліцейській уніформі фізично створили перешкоди та не допустили мене на засідання колегії Тернопільської ОДА. Також при мені було нанесено тілесні ушкодження кільком людям, серед них і депутатам, котрі прийшли виконувати свої законні повноваження. 
В першу чергу я б хотів звернутись до батьків хлопців із фото зверху - якщо Ваші сини кажуть Вам, що вони борються із злочинцями - бийте їх паском за брехню, якщо вони кажуть, що вони приносять хоч якусь користь Україні - бийте їх паском за брехню, якщо вони кажуть, що  вони працюють у школі вчителем математики - поплачте разом із ними - у них ще є совість і їм соромно за свою роботу - та закрийте вдома на замок. 
Сьогодні Ваші сини били власний народ, сьогодні вони підняли руку на жінок, сьогодні вони порушили ст. 11 Закону України "Про статус   депутатів місцевих рад" та зайшли в конфлікт із Кримінальним кодексом України, зокрема ст. 351 ККУ, котра може відірвати цих без сумніву хороших хлопців,  на строк до 5 років від їхніх люблячих сімей. Хлопцям на замітку - "шапкокрад" на Банковій просидить менше, ніж строк давності за цією статтею.
І в якості післямови; якось так випадково сталось, що  саме за день до цих подій я заніс звернення в МВС щодо неможливості додзвонитись на номер 102, зокрема я, будучи свідком правопорушення не міг викликати наряд міліції. Можливо варто було спробувати телеграмою? Такі самі трафунки мали багато тернополян. Також цікаво й те, чим зумовлено намагання оператора з’ясувати інформацію  про людину, котра телефонує. Випитують все: прізвище, ім'я по-батькові, дата народження, місце проживання. Скоро фіксуватимуть ще й розмір білизни та що їв на сніданок. Враховуючи, що на номер 102 найчастіше телефонують, коли стали жертвами хуліганів чи злодіїв, то логічно припустити, що така допитливість зі сторони ПРавохоронців покликана дати фору злодіям та хуліганам. А статистику можна потім підняти за рахунок випадкових перехожих...
А яка у вас думка виникає, коли Ви бачите людину в міліцейській формі?















Немає коментарів:

Дописати коментар