неділю, 27 жовтня 2013 р.

Скалат приймає вітання

Якщо сильно захотіти, можна в Скалат на свято потрапити, навіть не зважаючи на те, що те святкування переносилось декілька разів. Отже, як і обіцяв ранішея нещодавно побував у Скалаті на святкуванні  п'ятисотої річниці від часу першої писемної згадки про місто.
Правда, планував свій візит ще у серпні, потім у вересні. А все через вже згадані постійні перенесення дати відзначення. Та попри те все, щиро радий, що, хоч і не за першим разом, але жителі міста все ж отримали свою порцію веселощів та урочистостей.
Врешті, краще пізно – аніж ніколи. Тому при нагоді ще раз щиро вітаю  жителів Скалата із п’ятисотріччям. І бажаю й надалі  тривати місто у хорошій формі, жити дружно та злагоджено. Як це показав цьогорічний  празник, який, на правду, вдався на славу. Відчувався справжній патріотичний дух серед люду.
Тому із задоволенням приїду і наступного року. Хоч то вже буде і не настільки кругла річниця, але тим не менше, впевнений, що  Скалат  не менш тепло і приязно прийме на гостину як і цьогоріч.











ПМ. До речі, до унікальності Скалата додалась ще одна: це єдине місто, котре я знаю, що буде після свого п'ятисотліття одразу відзначати п'ятсот другу річницю від часу першої писемної згадки про місто.




Немає коментарів:

Дописати коментар